неділю, 29 травня 2022 р.

 

Навчально-матеріальна база 

            Навчально-матеріальна база закладу розміщена у двох (двоповерховому і триповерховому) цегляних будинках, які з'єднанні між собою перехідним коридором. Загальна площа приміщень складає 6914 м2, навчальна - 5689 м, що з розрахунку на одного студента становить 14,5 м2 . Поряд з першим корпусом знаходиться спортивний комплекс, майданчики для гри у волейбол, баскетбол, ручний м'яч, бігові доріжки, майданчики для проведення загальнорозвиваючих вправ, стрибків у довжину. Між корпусами обладнаний плац для проведення занять з дисципліни "Захист України".  

На господарчому дворі розташовані два гаражі, пральня, службові приміщення та механічні майстерні з обробки деревини та металу. Територія навколо навчальних корпусів має зелені насадження, газони, клумби, асфальтовані доріжки та під’їзди до головного входу та господарчих приміщень.

У першому корпусі розташовані адміністративні приміщення, актовий, спортивний та гімнастичний зали, музей історії коледжу, 15 навчальних кабінетів, 3 лабораторії комп'ютерної техніки, конференц-зала. 


У другому навчальному корпусі розташовані методичний кабінет, кабінет педагогічної практики та практичного психолога, бібліотека, бухгалтерія, навчальні майстерні з ручної обробки деревини та металу, тренажерний зал, зал ритміки та хореографії, 7 навчальних кабінетів, 2 аудиторії, 2 лабораторії  (загальної електротехніки з основами електроніки, комп'ютерної техніки). Крім цього, частину ІІ корпусу складає гуртожиток на 101 місце з власною кухнею-їдальнею, необхідними побутовими кімнатами для мешканців, кабінет вихователя. 

Коледж має власну їдальню на 240 місць.




Немає коментарів:

Дописати коментар

ВСТУП 2024